Πρόσκληση Διημερίδας Ομάδας Εικαστκών Τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ

 Πρόσκληση
Η ομάδα Εικαστικών του τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ σας προσκαλεί στην 1η Διημερίδα, που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου 2014, με στόχο τη διερεύνηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ανώτατη Εικαστική Παιδεία, καθώς και η Μουσειακή Πολιτική στη χώρα μας. Ευελπιστούμε να φωτίσει όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές των διαφορετικών προσεγγίσεων που καταγράφονται σε θεσμικό επίπεδο και όχι μόνο.
Ευχαριστούμε τους προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι επελέγησαν με βάση την εμπειρία τους στους συγκεκριμένους φορείς κι όχι με κριτήριο την πολιτική τους ταυτότητα.
Είμαστε σίγουροι ότι και με τη δική σας συμβολή, η 1η Διημερίδα της Ομάδας Εικαστικών του τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει μια πρώτη σοβαρή προσπάθεια διερεύνησης λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εικαστικές Τέχνες στη χώρα μας.
Η Διημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου μας Σωτήρη Σιώκου, που μας στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.


Τόπος διεξαγωγής: Κολωνού & Λεωνίδου 16 – 18,

Μετρό Μεταξουργείο

 ΟΜΑΔΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Η ομάδα εικαστικών ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από ανθρώπους του χώρου των εικαστικών που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα για τον πολιτισμό, το οποίο απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο του 2012 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ψυχή του οποίου υπήρξε ο Σωτήρης Σιώκος.