Ανακοίνωση Κινηματογραφικής Λέσχης Π.Κ.Ε.ΟΤΕ Ν.Α.


Πριν από μερικές ημέρες στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Αττικής, έλαβε χώρα συνάντηση Συναδέλφων από τον Όμιλο ΟΤΕ. Αιτία της συνάντησης: Η δημιουργία Κινηματογραφικής Λέσχης από ανθρώπους - λάτρεις της Κινηματογραφικής Τέχνης. Σκοπός της: Η προώθηση της Έβδομης Τέχνης στο Σύνολο των Εργαζόμενων και Συνταξιούχων του ΟΤΕ, στην ευρύτερη περιοχή αλλά και συνολικά, στην ελληνική κοινωνία.

Η Ομάδα μας με βασικό κίνητρο το κοινό πάθος των Μελών της για τη Μεγάλη Οθόνη, συμφώνησε στην άμεση έναρξη λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης. Η προβολή ταινιών Μεγάλων Σκηνοθετών παγκόσμιου βεληνεκούς, που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ευρύ κοινό και χαίρεται να τις ξαναβλέπει, αποτελεί προτεραιότητα μας.

Με τη βοήθεια των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Πολιτιστικού μας (Facebook, Web Site ), θα λαμβάνουν χώρα Ανακοινώσεις σχετικές με τις προσεχείς προβολές. Πριν την έναρξη κάθε ταινίας θα υπάρχει ενημέρωση με έγγραφες ανακοινώσεις. Επίσης, είτε κάποιος Ομιλητής από την Ομάδα είτε, σε κάποιες περιπτώσεις Κριτικός Κινηματογράφου, Σκηνοθέτης, Ηθοποιός κ.α. θα ενημερώνουν - προλογίζουν την προβολή της : Με απλό τρόπο θα επεξηγούν τί θέλει να «δείξει» ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και τί προβληματισμούς «θέτει» ή «προσπαθεί να μεταφέρει».

Στις 14/11/2014 στις 21:00 θα λάβει χώρα η πρώτη μας προβολή, με την καλύτερη, ίσως, ταινία του Jean-Luc Godard, της μεγάλης Γαλλικής Σχολής, «Η Περιφρόνηση» (Le Mepris) παραγωγής 1963, με τους Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς, Φριτς Λανγκ, Ζαν Λικ Γκοντάρ, Ραούλ Κουτάρ, Τζόρτζια Μολ.

Την ταινία προλογίζει η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αθηνά Κεφαλά.

Είσοδος ελεύθερη

Κινηματογραφική ομάδα Π.Κ.Ε. ΟΤΕ Ν.Α.