Το "Little Emily" του Ευγένιου Τριβιζά κέρδισε την Disney

Το ηλεκτρονικό βιβλίο «Little Emily» («Το κοτσάνι του πετροκέρασου») του Ευγένιου Τριβιζά κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidscreenAwards, τον σημαντικότερο φορέα βράβευσης παιδικού τηλεοπτικού και διαδικτυακoύ περιεχομένου στις ΗΠΑ.

O πιο αστείος, ο πιο αγαπημένος, ο πιο ευφάνταστος Έλληνας παραμυθάς, ο δημοφιλής Ευγένιος Τριβιζάς, κέρδισε μια σημαντική διάκριση. To ηλεκτρονικό βιβλίο «Little Emily» -«Το κοτσάνι του πετροκέρασου» ελληνιστί-  κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidscreenAwards.

Tα Kidscreen Awards θεωρούνται ο πιο σημαντικός φορέας βράβευσης παιδικού τηλεοπτικού και διαδικτυακού περιεχομένου στις Η.Π.Α.. Τον τίτλο του κορυφαίου παιδικού ηλεκτρονικού βιβλίου διεκδικούσαν και τα «Story Central» της Disney και «My Little Poney» των Digital Playdates.
Το «Κοτσάνι του πετροκέρασου» είναι το δεύτερο διαδραστικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά. Ο ίδιος δήλωσε στα Νέα: «Ακόμα και κολοσσοί με ασυναγώνιστα τεχνολογικά και πάσης φύσεως μέσα μπορεί να μην καταφέρουν να κατατρoπώσουν ένα κοτσάνι πετροκέρασου». 
Ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Ράππας υπογράφει την εικονογράφηση και την σκηνοθεσία και έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του βραβευμένου e-book, ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας Ever After Tale.
Μάθετε περισσότερα για το βραβευμένο, διαδραστικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά και κατεβάστε το με λιγότερα από 4 ευρώ από εδώ.